A cup of tea please...

Tefal EXPRESS CONTROL

Ben je een onvoorwaardelijke fan van thee? Dan weet je waarschijnlijk ook dat de bereiding van verschillende theesoorten om verschillende temperaturen vraagt. Met de Tefal Express Control serveer jij vanaf nu een perfect kopje thee.

Thee is trendy! Het is een heerlijke én gezonde drank die over de hele wereld wordt gedronken. In Engeland, Japan en China  is het schenken van thee een serieuze aangelegenheid. Thee serveer je niet zomaar, thee serveer je met liefde én op de juiste temperatuur! 

De ideale temperatuur van het water hangt af van het soort thee dat je zet. Voor groene of witte thee is een temperatuur van 70-85 °C ideaal, voor Oolong en Puerh thee 85-95 °C en voor zwarte thee verwarm je het water tot 95°C. 

Dankzij de design waterkoker Express Control van Tefal breng je het water voor je thee in een mum van tijd op de juiste temperatuur! Het toestel beschikt over 7 verschillende temperaturen 60°, 70°, 80°, 85°, 90°, 95° en 100° Celsius. Net wat je nodig hebt voor  "a perfect cup of tea".

Aanbevolen verkoopprijs: € 69,99.

 

Contacteer ons