Handige barbecues, praktische planchas en een apparaat om uw eten vacuüm te trekken,

dat zijn de nieuwigheden van Tefal voor deze lente!

Hierbij meer info over alle nieuwe producten: 

De 3-in-1 barbecues van Tefal: herontdek de échte barbecuesmaak!

Geen tuin, maar ook geen zin om nog langer te wachten op een uitnodiging voor de volgende barbecue bij vrienden ? Dankzij de Aromati-Q van Tefal geniet je voortaan gewoon thuis van de smaak van de enige echte barbecue. Dankzij de 3 mogelijke bereidingswijzen kan je elk type voedsel grillen, op smaak brengen en bakken. De unieke aromafunctie geeft een natuurlijk gerookte houtsmaak aan gegrilde gerechten en doet je de echte barbecuesmaak herontdekken. 

Dankzij het grote bakoppervlak (Ø 38 cm), de regelbare thermostaat met 6 standen en het deksel met temperatuurindicator staat de Aromati-Q garant voor overheerlijke en perfect gebakken gerechten. Met deze 100% elektrische grill van 2300W bereid je de heerlijkste maaltijden. Zowel het schild als de roosters zijn vaatwasmachinebestendig, zodat je alles eenvoudig kan reinigen. De Aromati-Q 3-in-1 barbecue is verkrijgbaar als tafelmodel en als model met onderstel.  

Aanbevolen verkoopprijs: 279,99 € (model met onderstel) en € 299,99 (tafelmodel).

 

De Plancha des Saveurs: voor snel en overheerlijk grillen!

Doet de eerste lentezon je snakken naar barbecueweer ? Dan is dit het perfecte moment om de ingenieuze Plancha des Saveurs van Tefal te ontdekken.  Deze elektrische bakplaat met onderstel laat je het hele jaar door genieten van de smakelijkste gegrilde gerechten, want je kan hem zowel buiten als binnen gebruiken. 

Dankzij de regelbare thermostaat en de exclusieve Thermo-Spot®-technologie van Tefal maak je makkelijk al je favoriete gerechten klaar, precies hoe en wanneer jij het wil. Het vermogen van 2400W, de vaatwasbestendige bakplaat met anti-aanbaklaag (waardoor je geen vetstoffen hoeft toe te voegen !) en het opvangbakje voor bakvocht zorgen samen voor perfect gegrilde gerechten. Simpel ! Bovendien berg je het toestel makkelijk op dankzij het afneembaar onderstel.

Aanbevolen verkoopprijs: € 119,99.

 

Met de Plancha Malaga gril je wanneer je wil!

Dankzij de Plancha Malaga met Thermospot kan je makkelijk maaltijden grillen voor 6 tot 8 personen. Het extra grote grilloppervlak heeft een anti-aanbaklaag waardoor je kan bakken zonder toevoeging van extra vetstoffen. De regelbare thermostaat kan je door middel van de verschillende standen aanpassen aan elk type ingrediënt : vlees, vis, eieren, groenten en fruit. De Thermospot-technologie zorgt ervoor dat de stip rood kleurt wanneer de voorverwarming voltooid is, zodat je weet wanneer je kan beginnen grillen. 

Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling over het oppervlak met een vermogen van 2000W zijn al je gerechten perfect gegrild. Bovendien is de Plancha Malaga voorzien van een uitneembaar bakje om het bakvocht op te vangen. En wanneer alle genodigden naar huis zijn vertrokken, plaats je het toestel (zonder de elektrische eenheid) en het uitneembaar opvangbakje samen in de vaatwasser. Klaar !

Aanbevolen verkoopprijs: € 59,99. 

 

 

 

Contacteer ons