Tefal en Nutella: een match made in pannenkoekenhemel!

Zalig zoet of lekker hartig: wie houdt er niet van pannenkoeken? Terwijl hun overheerlijke geur je terugvoert naar je kindertijd, creëer je rond een smakelijke stapel pannenkoeken nieuwe herinneringen met je familie.  En deze handige pan doet al het werk...

Speciaal voor de fans van pannenkoeken met een onweerstaanbaar laagje Nutella lanceert Tefal een limited edition pannenkoekenpan in samenwerking met het bekende merk hazelnootpasta. 

Tefal maakt sinds 1956 potten en pannen met anti-aanbaklaag van zeer hoge kwaliteit en deze nieuwe pannenkoekenpan met uniek design tovert zeker en vast een glimlach op het gezicht van de vele fans van Nutella. Met een diameter van 25 cm kan dit exemplaar op elke warmtebron worden gebruikt, behalve inductie. Vetstof is niet nodig, want dankzij de exclusieve anti-aanbaklaag van Tefal glijden de overheerlijke pannenkoeken aan de lopende band op je bord.

Met deze koekenpan mislukt bovendien geen enkele pannenkoek. Het geheim: de Thermo-Spot-technologie van Tefal. Wanneer de pan de perfecte baktemperatuur van 180° heeft bereikt, verdwijnt het logo in het midden van de pan en verschijnt een rode stip. Zo bak je heel gemakkelijk stapels pannenkoeken met de perfecte textuur en de perfecte kleur.

De limited edition pannenkoekenpan van Tefal is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 14,99.

 

Over Tefal

Het merk Tefal® maakt deel uit van Groupe SEB, wereldleider op vlak van kleine huishoudtoestellen. Opgericht in 1956 is Tefal wereldwijd de nummer 1 in keukenartikelen. Met één enkel idee als startpunt: de anti-aanbakpan. Een revolutionair product dat koken eenvoudiger en aangenamer maakte voor iedereen. Sindsdien is het doel van Tefal om te blijven innoveren onder het motto ‘het leven van alledag makkelijker maken’. Vandaag wordt het merk in 120 landen verkocht. Surf voor meer info naar www.tefal.be.

 

Over Nutella

Nutella® is een merk van de Ferrero Groep, gecreëerd door Michele Ferrero in 1964. Zijn recept is geïnspireerd door de Giandujot: een pasta ontwikkelt in 1946 in de regio Piemonte in Italië door zijn vader Pietro Ferrero, patissier en oprichter van Ferrero. De bekende boterhampasta met hazelnoten en cacao is tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 100 landen. In 2014 vierde Nutella zijn 50ste verjaardag en vandaag blijft Nutella de favoriete pasta van de Belgen. Leider op de markt van de boterhampasta’s met meer dan 53% marktaandeel in België (*), zorgt Nutella elke dag voor plezier bij meer dan 1,7 miljoen Belgische gezinnen. Met meer dan 500.000 fans in België is de Facebookpagina van Nutella de meest gelikete pagina over voeding in ons land.

(*) Bron: Nielsen, voor heel België, marktaandeel in waarde, MAT P13 2016.

 

Voor bijkomende informatie

Tefal (Groupe SEB)

Greet VANDENBERGHE-  gvandenberghe@groupeseb.com

 

Ferrero België

Véronique SQUELART - veronique.squelart@ferrero.com

Contacteer ons