TEFAL lanceert een nieuwe generatie van pannen, de duurzaamste op de markt dankzij een met titanium versterkte bekleding

TEFAL lanceert een nieuwe generatie van pannen, de duurzaamste op de markt dankzij een met titanium versterkte bekleding

Het merk Tefal, wereldwijd marktleider op het vlak van kookartikelen en bekend om zijn anti-aanbaklaag, moderniseert zijn verschillende gamma's van pannen. Het garandeert zijn gebruikers voortaan pannen met een buitengewoon lange levensduur, dankzij een nieuwe bekleding die verrijkt is met titanium. En dankzij de unieke en geperfectioneerde Thermospot garandeert het ook een uitstekende smaak van de bereide gerechten. Tefal helpt u dus bij uw dagelijkse kookactiviteiten, en dat niet alleen vandaag... maar nog vele, vele jaren! 

Tefal, weet u wel? De naam roept wellicht vele herinneringen op aan uw kinderjaren, met lekkere gerechten van thuis! Sinds de oprichting van het bedrijf in 1956, stond Tefal altijd al voor vernieuwing en ook vandaag streeft het merk nog steeds naar constante verbetering van zijn technologie. Het volledige productengamma werd herzien met het oog op een nog langere levensduur, en gezonde en lekkere bereidingen.

Uw pannen gaan nu tot 12 jaar mee, dankzij het gebruik van titanium

Dankzij het gebruik van fijne deeltjes titanium in de anti-aanbaklaag, zijn de nieuwe pannen van Tefal nog sterker en gaan zij nu tot 12 jaar mee bij een gebruik van minstens 5 keer per week.

Titanium beschikt over een aantal bijzonder interessante eigenschappen: zo is het bijvoorbeeld duurzaam en licht, en uitzonderlijk goed bestand tegen corrosie. Op de schaal van Mohs, die de hardheid van de belangrijkste mineralen meet, staat titanium juist onder diamant, het hardste mineraal ter wereld! Het mag gezegd: de Tefalpannen zijn de meest duurzame op de markt.

Lekker, licht en gezond koken dankzij de Thermospot

Een goede anti-aanbaklaag maakt het mogelijk perfect te bakken en het gebruik van vetstoffen te beperken. Deze bekleding combineert drie grote principes:

 • Gezond en licht koken

  Dankzij de anti-aanbaklaag kunt u voeding bereiden zonder vetten toe te voegen. De originele smaak van de voedingswaren blijft behouden, de aroma's blijven bewaard en deze gezonde en lichte manier van koken helpt de risico's op hart- en vaatziekten te verminderen. Lekker en gezond, wat wil een mens nog meer?
   
 • Controle van de baktemperatuur: de Thermospot

  Alle pannen met anti-aanbaklaag van Tefal zijn ermee uitgerust: de Thermospot, een stip die rood kleurt wanneer de pan de ideale baktemperatuur van 180 °C bereikt. Ook deze werd helemaal herzien: de indicator is nu nog beter zichtbaar en leesbaar. Deze unieke Thermospot maakt het perfect mogelijk om de temperatuur te controleren. Het resultaat? Mooi gekleurde voedingswaren met een perfecte textuur en een zalige smaak. Bovendien kan u zo perfect vermijden dat zich schadelijke stoffen vormen wegens te hoge bereidingstemperaturen.
   
 • Homogene warmtespreiding

  De bodem van de pannen met anti-aanbaklaag zorgt voor een gelijke verdeling van de warmte, om plaatselijke oververhitting te vermijden.


Onschadelijk voor milieu en consument

Alle anti-aanbakproducten, en vooral dan het nieuwe gamma Tefal Expertise, zijn erkend als de meest ecologische en duurzame producten. De nieuwe Tefal- pannen Tefal Expertise hebben inderdaad een levensduur tot 12 jaar en bijgevolg een heel beperkte impact op het milieu.

Tefal besteedt eveneens bijzondere aandacht aan de gezondheid van de consument: alle Tefal-producten zijn milieuverantwoord, zoals aangegeven in de eco-informatie "Gezondheid en Milieu". Deze informatie waarborgt de afwezigheid van PFOA, lood en cadmium in de bekleding van alle Tefal-producten en waarborgt de onschadelijkheid van de anti-aanbaklaag voor het milieu en voor de consument.

Om het hele Tefal gamma verstrekt met Titanium te leren kennen, download onderstaand document. 

 

Contacteer ons