Tefal presenteert de nieuwe Fry Delight : voor de smaakvolste knapperige maaltijden!

Tefal, de nummer 1 in keukenapparaten en vooral bekend om de pannen met anti-aanbaklaag, stelt opnieuw een revolutionair keukentoestel voor: de Fry Delight. Dankzij de technologie van heteluchtcirculatie bak je met de Fry Delight frietjes, maar ook kroketten, fish sticks en andere snacks... met een klein beetje of zelfs helemaal geen olie. In amper een kwartiertje, voorverwarmen inbegrepen, maak je 500 gram diepgevroren frietjes klaar op 200°C. Dankzij deze friteuse geniet je zonder zorgen van de knapperigste hapjes. 

Meer dan een friteuse

Met de Fry Delight bak je niet alleen frietjes, maar braad je ook kippenbouten of satés en gril je eveneens vlees of vis. De thermostaat is instelbaar tot 200°C, waardoor je gerechten snel klaar zijn en hun jus behouden.

Tefal denkt trouwens ook aan de zoetebekken, want met deze friteuse bereid je de heerlijkste koekjes, muffins, brownies en taartjes!

Waarom kiezen voor de Fry Delight ?

De Fry Delight is een praktisch toestel dat zo goed als geen lastige oliegeurtjes verspreidt. Het mandje en de kom kan je makkelijk verwijderen en in de vaatwas stoppen. De thermostaat is instelbaar tussen 150 en 200°C en de timer loopt tot 30 minuten. Verder kan het toestel een volume aan van 800 gram.

Herstelgarantie gedurende 10 jaar

De Groupe Seb, waarvan Tefal deel uitmaakt, zet zich op bijzonder efficiënte manier in tegen verspilling. Gedurende 10 jaar blijven wisselstukken beschikbaar voor het merendeel van hun producten, waaronder ook de Fry Delight.

Aanbevolen verkoopprijs: € 149.99 (Recupel inbegrepen).

 

Contacteer ons